Naiselinen.fin missio

Ympärillä näemme yhä enemmän naisia, jotka on haudattu vastuisiin. Meillä on paljon enemmän tehtäviä kuin naisilla 20 vuotta sitten. Tehtävämme on kasvattaa lapsia, käydä töissä, pitää talo siistinä, maksaa laskuja, olla asiallinen, mutta houkuttelevan naisellinen ja niin edelleen. Se jättää vain vähän aikaa huolehtia itsestään. Mutta sitten sinun pelastukseksi naiselliset tuotteet, jotka auttavat pukeutumaan hetkessä useita numeroita pienempiin vaatteisiin, lievittävät alaselän kipua, pitävät ryhdin suorana, auttavat diastaasin hoidossa, pitävät ruokahalua kurissa jne. Haluamme todella tehdä naisten elämästä helpompaa ja saada heidät tuntemaan itsensä itsevarmempina ja kauniina!

  • Vähentää selkäkipua
  • Parantaa ryhtiä
  • Vähentää ilmavaivoja
  • Auttaa pudottamaan painoa
  • Pienentää vyötäröä jo ensimmäisellä käyttökerralla

Oletko koskaan kokenut tilannetta, jossa olet asettanut tavoitteen, sinulla on suunnitelma, sinulla on motivaatiota ja yhtäkkiä kaikki katoaa…

Miksi me sabotoimme unelmiamme?

Voi olla useita syitä, miksi sabotoimme omia unelmiamme.

Esimerkiksi:

1.Etsimme täydellistä aikaa aloittaa (kun saan sen…aloitan…)

2. Usein voi olla kaikki tai ei mitään -mentaliteetti, eli jos en saa kaikkea heti, en halua yhtään mitään.

Ihmisinä luomme päähämme ihanteen, jota kohti haluamme siirtyä, ja usein voimme sanoa itsellemme: ”Aloitan huomenna.” Kun huominen on täällä, siirrämme sen seuraavaan päivään ja siitä lumipallo alkaa rullaa – lopulta viikosta tulee kaksi, kahdesta viikosta kuukausi ja kuukaudesta vuosi.

Ei ole täydellistä aikaa, paikkaa tai tilannetta lykätä tulevaisuuteen, kun voit aloittaa tänään?

Treenaat paljon, mutta tuloksia on vähän

Monet ihmiset treenaavat runsaasti,mutta näkevät melko vähän positiivisia muutoksia vartalossaan.Miksi? Yksikään treeni tai harjoitus ei auta pudottamaan painoa tai muotoilemaan vartaloa ilman ruokavalion seuraamista. Tärkein Waist Trainerin hyöty on, että se puristaa vatsanaluetta yhteen ja vähentää sen ansiosta ruokahalua. Tämän ansiosta syömänne annokset muuttuvat pienemmiksi.

Koko ajan on kiire ja treenaamiseen ei löydy aikaa

Yleisesti levinnyt väärinkäsitys on, että on tehtävä 4-5 intensiivistä treeniä viikossa pudottaakseen painoa. Monet asiakkaamme ovat kiireisiä työn, perheen ja muiden velvollisuuksien kanssa ja eivät ehdi käymään treeneissä niin usein, kuin haluaisivat. Tämän vuoksi Waist Trainer-korsetteja käytetään vaihtoehtona. Waist Trainer-korsetti aiheuttaa syödessä nopeammin täyden vatsan tunteen. Tämän ansiosta vältämme liiallista syömistä ja ruoasta saatavaa ylimääräistä energiaa, joka kertyisi vartaloon rasvana. Pariviikkoinen Waist Trainer-korsetin käyttäminen muuttaa vatsanne alueen litteämmäksi ja kapeammaksi.

Kärsitte kauan seisomisesta tai istumisesta aiheutuvasta selkäkivusta

Selkäkivun väheneminen tuntuu heti, kun Waist Trainer-korsetin käyttö aloitetaan. Olemme saaneet erittäin paljon positiivista palautetta ihmisiltä, jotka ovat ostaneet Waist Trainer-korsetin juuri tarkoituksena lieventää selkäkipua. Waist Trainer-korsetti oikaisee ryhtiänne ja istuma-asentoanne pitäen selän suorana.

Huomio

Parhaan tuloksen saavutatte, kun käytätte Waist Trainer-korsettia, treenaatte maltillisesti ja syötte terveellisesti. Waist Trainer-korsetin käyttäminen ei tarkoita, että teidän ei tarvitse enää ollenkaan liikkua ja voisitte syödä mitä vain.

Emme suosittele perinteisten korsettien käyttöä, koska ne ovat paljon vahvempia, kapeampia ja voivat vahingoittaa vartaloa pysyvästi puristamalla kylkiluita ylöspäin ja sisäelimiä yhteen. Mahdollisia seurauksia ovat hengitys ja ruuansulatusongelmat.