RAKKAAT NAISET!

Olemme nyt lisänneet verkkosivustollemme usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Lupaamme päivittää niitä edelleen, mutta mikä tärkeintä – voit nyt saada lisätietoja nopeasti sivustoltamme! Lue usein kysyttyjä ja olemme tietysti aina valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, kirjoita vain meille!

Onko teidän tuotteillanne vaihto-tai palautusoikeutta?
Kaikilla sivuiltamme tilaamilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa.

Miten puen Waist Trainerin?
Waist Trainer -korsetin rivit saa laitettua kiinni etuosasta (vatsan puolella). Aloita kiinnittäminen alhaalta ylös! Kiinnitä ensimmäiset koukut pitämällä korsetin alareunaa navan korkeudella. Kun olet kiinnittänyt ensimmäiset 3-4 koukkua, vedä korsetin alareuna lantioon ja jatka koukkujen kiinnittämistä.

Kun teiltä tilaa niin tulevatko lähetykset postin pakettiautmaattiin vai postilaatiikkon vai omaan paikkakunnan postiin?
Kun teet tilauksen, tulee vaihe, missä valitset itse lähimmän noutopisteen. Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin tai lähimpään postin notopisteen. Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä postin kautta.

Onko tuo suositeltu vyötärönympärys mitattu vatsan yläosasta vai navan korkeudelta?
Mittaa vyötärösi ympärysmitta kapeimmasta kohdasta heti kylkiluiden alapuolelta. Hengitä mittaamisen aikana normaalisti ja laita mittanauha ihoasi vasten. Löydät mitan perusteella oikean koon kokotaulukosta.

Mikä koko olisi jos normaalisti käyttää 36?
Oikeaa kokoa on vaikea sanoa, se voi olla monella erilainen. Monet tuotteet ovat kooltaan pienempiä. Oikea koko riippuu mallista ja materiaalista. Löydät oikean koon mittaamalla vyötärösi ympäryksen ja vertaamalla sitä kokotaulukkoon. Jokaisella tuottella on omat kokotaulukot.

Miksi hoikempi ihminen ylipäätään tarvitsisi korsettia?
Naisellinen.fi myytävien korsettien tarkoitus ei ole vain näyttää hoikemmalta. Korsetilla on myös monia muita etuja:
* tukea alaselkää ja lievittää jännitystä ja kipua alaselässä
* auttaa lievittämään turvotusta
* pitää ryhdin suorana
* auttaa distaasin hoidossa
* vähentää kuukautiskipuja
* auttaa toipumaan mahan pienennysleikkauksesta ja vatsaleikkauksesta

Minkälaista korsettia suosittelisitte käytettäväksi töissä, juhlamekon alla sekä kevyessä liikunnassa? Juhlamekon alle voin myöhemmin tilata toisen korsetin, jos nyt olen aloittelija, totuttelisin arkikäyttöön sopivaa korsettia tukemaan ryhtiä…
Aluksi suosittelemme lateksi materiaalisia tuotteita. Lateksinen Waist Trainer korsetti on vahvempi ja tehokkain + hyvä ryhdille. Hyvä käyttää töissä, mekon alle ja liikunnassa. On myös Olkaimellinen Lateksinen Waist Trainer, sopii hyvin käyttää töissä ja liikunnassa, mutta mekon alle sopisi tavallinen Lateksinen malli ehkä paremmin. Tai jos olet jo saavutanut tavoitteesi, on täydellinen juhlamekon alle Muotoileva body tai Waist Trainer korsetti.

Mitä eroa on olkaimellisella Waist Trainerilla ja hengittävällä olkaimellisella Waist Trainerilla? Ovatko kummatkin lateksia? Kumpaa suosittelisit alaselkä- sekä hartiakipuihin? Ei tietenkään haittaisi, jos raskauden jälkeisiä vatsamakkaroita saisi samalla sulateltua?
Molemmat ovat lateksimateriaali. Olkaimellinen Waist Trainer on vahvin ja paksumpi materiaali. Hengittävä olkaimellinen Waist Trainer on hengittävämpi ja joustavampi mutta kuitenkin vahva. Tuntuu mukavamalta pällä. Molemmat ovat hyviä ja tehokkaat mallit. Auttavat vähentämään vyötärön ympärysmittaa nopeammin, tasoittavat ja muotoilevat kehoa. Tukevat selkää ja lieventävät selkäkipuja, ovat isoksi avuksi raskauden jälkeen palautumaan ja auttavat myös diastaasiin. Hengittävällä olkaimellisella Waist Trainerilla on ilma-aukkot ja hengittä enemmän. Molemmilla malleilla on 3 riviä hakasia mutta Hengittävällä olkaimesella Waist Trainerilla on koukut erotettu toisistaan, riviväli on leveämpi.

Meneekö tukiluut rikki?
Tukiluut ovat metallispiraaleja, jotka muotoutuvat vartalon muotoon eivätkä rikkoudu niin helposti. On erittäin harvinaista, että jotain murtuu korsetissa. Tukiluu